Mi történne Rogán Antallal egy jogállamban?

Sérült-e Magyarországon a jogállamiság? Ez volt az utóbbi évek egyik nagy kérdése Európában. A kormány szerint a jogállamiságnak még definíciója sincs. Elméleti vita helyett nézzük meg egy konkrét példán keresztül, hogy a jog-e az úr hazánkban. Magyar jeti 2.
www.444.hu/
444.hu/
negynegynegy

Megjegyzés 

 1. Peter M

  Peter M

  Napja

  Kemény

 2. HildonNaturalWater

  HildonNaturalWater

  2 napja

  De mit tudunk tenni ellene?

 3. Gábor Szan

  Gábor Szan

  2 napja

  elképesztő! És ez csak az egyik fidess oligarcha

 4. László Zoltán Zentai

  László Zoltán Zentai

  2 napja

  No nézzük fiúk! Remélem, amikor majd megnyitjátok a határzárat, akkor elsők között a ti nyakatokat válasszák el a fejetektől a migrik! Persze még gyerekek voltatok, amikor Gyurcsitok, illetve bukása után Gordonka elvett 800000 közszolgától egyhai munkabért, 2,8 millió nyugdíjastól a 13 havi nyugellátást? Meddig soroljam? Mi van a 100.- Ft eszmei értéken megvásárolt legnagyobb volt szocialista nagyüzemmel a MOTIM-mal? A legnagyobb timföldfeldolgozó szocialista nagyüzemmel? Ferenc testvér egyik első szerzeményével! Ja persze ti még gyerekek voltatok! Szóval gyerekek voltatok...

 5. Ferenc Bognár

  Ferenc Bognár

  2 napja

  No migrants more in 😅😅🤣🤣

 6. Mária Kovács

  Mária Kovács

  2 napja

  Börtönbe velük!

 7. István Kubinka

  István Kubinka

  2 napja

  Kedves Rogán és Habony isten titeket úgy segéjjen

 8. Gyula Dénes

  Gyula Dénes

  3 napja

  Kérek gyógyszert a gyomromra, mikor ezeket nézem!

 9. Piroska Zold

  Piroska Zold

  4 napja

  Jó volt fiúk!

 10. Gábor Dobozi

  Gábor Dobozi

  4 napja

  Ez van ebben az országban több száz éve. A rendőrök a bírók az ügyészek ill a szolgálatok mind benne vannak.

 11. raw footage dot exe

  raw footage dot exe

  6 napja

  nagyon pró riport filmecske lett, az ilyeneket egész nap tudnám nézni

 12. Ágnes Trizner

  Ágnes Trizner

  6 napja

  Mi történne Gyurcsányival, ha nem a hálózati emberekkel fertőzött jogállamban élnénk???

 13. Rozália Major

  Rozália Major

  6 napja

  Jogàllam, az becsületbeli ügy? De ha becsület nincs??? Akkor mi van?🤔🤔😂🤔😂😟😟😟

 14. Szakál Hugó Róbert

  Szakál Hugó Róbert

  6 napja

  Nem kellene a videók elejéről ezt a jellegzetes orbanisztáni kecskebőgést levenni?

 15. Dezső Konkoly

  Dezső Konkoly

  6 napja

  Magyarok veletek mindent meglehet tenni,mint a birkák hagyjátok, hogy elvágják a torkotokat.

 16. c21

  c21

  7 napja

  Az a legnagyobb gáz az egésszel, hogy bárki is kerülne hatalomra, ugyanezt csinálná. Lásd: Medgyesy tanácsadói cége több száz millióért segítette építeni a négyes metrót, vagy Kaja Ibrahimnek adtak el több tucat fantomcéget (az előző Fideszes érában) és lehetne sorolni napestig. Leborulok a srácok (és az anyag készítői előtt), mert talán ők az utolsó független bástya a honi médiapiacon, akik mindkét oldalnak odamondanak. Sok erőt, kitartást és egészséget kívánok mindannyiuknak! (Kádár sírva könyörögne a 90 után történtek utáni receptért, míg Deák Ferenc meg forog a sírjában)

 17. Farkas Zsolt

  Farkas Zsolt

  7 napja

  Bane meglátogathatná a parlamentet mint a sötét lovag 3.részében és kirángathatná az utcára ezeket az undorító férgeket.

 18. GaborTóth

  GaborTóth

  7 napja

  Én nagyon örülnék olyan tényfeltáró videóknak, amik a nyugat-európai országok jogállamiságáról és korruptságáról szolnak. Sokan a fejükhöz kapnának, hogy Úr Isten milyen világban élek..... De mind tudjuk, ilyen úgysem lesz..... Azért adnék pár témát, pl.: miért engedélyezett a norvég lazac európában, miközben a legmérgezőbb húsféle a földön, vagy miért nyomatják a környezetvédelem mellett a szélerőműveket, miközban a Balti-tenger a legszennyezettebb vizek között van. Kellemes tényfeltárást. Vajon a gazdáitok engednék lehozni...? (ne értsen félre senki nem rogánt védem)

 19. Denem Majdnem

  Denem Majdnem

  8 napja

  Ha a fidesz nevű bűnszervezet 2022-ben eléri az 1%-ot az az egész magyar nemzet lemoshatatlan szégyene lesz.

 20. Máté Zeleznyik

  Máté Zeleznyik

  8 napja

  És ezek a szotyi pénzek...

 21. Istvan simon

  Istvan simon

  10 napja

  Mi ez a szám? Ahol Tony Montan át emlegetik 😆😆😆

 22. András Létáry

  András Létáry

  10 napja

  Mi történne Gyurcsány Ferenccel egy jogállamban?

 23. Árpád Tóth

  Árpád Tóth

  10 napja

  Véleményem szerint a magyar baloldal egy rakás szemét. Viszont ez a Rogán féle dolog bicska nyitogató. Pont ilyen dolgokat a baloldalon is bőséggel találni. Ami nagyon más a 80-as 90-es évekhez képest, amikor a szoci-szdsz fosztogatás zajlott az az, hogy sokkal több információhoz lehet gyorsan hozzájutni. Ezzel nem a Rogánt és társait mentem de tisztán látáshoz ez is kell. Sajnos ez a mentalitás a magyar közéletben és a politikus világban mélyen gyökeredzik. Mind a baloldal, mind a Fidesz pusztítja a magyar gazdaságot.

 24. id. Czunyi Gábor

  id. Czunyi Gábor

  11 napja

  Zuslág? mikor lessz?

 25. Hétpettyes Katica

  Hétpettyes Katica

  11 napja

  Köszönjük a munkát,nagyon profi.Hangosbemondóval kellene falvakba terjeszteni ezeket a információkat . Sajnos a többség, aki "olyan, mint a lépcsőház" (sötét és korlátolt) , nem ezeket a videókat nézi. Hiszem, hogy eljön az igazság pillanata és a disznófejű nagyurak visítani fognak.Ennek ideje egyre közeledik !

 26. Roland Böröczky

  Roland Böröczky

  12 napja

  Mi történne a 444.hu-val egy jogállamban? Biztosan betiltanák, mint a Telexet, az Indexet, a Népszavát, meg az egész belpesti brancsot, amely magyargyalázó anyaggal látja el a nyugati sajtót. Milyen szerencse, hogy nem jogállamban élünk!

 27. Jeno

  Jeno

  13 napja

  Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Elhiszem, hogy Rogán profitált ilyen ügyletekből. Arra viszont semmi bizonyítékot nem láttam, hogy ez illegális lenne. Migránsokat összehasonlítani gazdag befektetőkkel hülyeség. Ha csak az útlevél kell nekik, akkor is lesz valamilyen gazdasági kötődésük az országhoz, aminek pozitív hatása van a gazdaságra. A kötvényekre az állam kamatot fizet. Ezt úgy karakterizálni, hogy az állam veszített az államkötvényeken, egyszerűen ferdítés.

 28. Paul Miller

  Paul Miller

  13 napja

  12:20 Minden szavával egyet kell, hogy értsek. De hová lett Habony Árpy?

 29. Mucsi Dénes

  Mucsi Dénes

  14 napja

  Mióta csinál Magyaroroszágon YT videót Roy Keane?🤣

 30. Taoma H

  Taoma H

  14 napja

  Ami a legszomorúbb, hogy erre a bűnszervezetre szavaz a magyar választók fele. Börtönben a helyük.

 31. Balázs Solymos

  Balázs Solymos

  14 napja

  Csak a bal..sz birka magyarokkal lehet akármit megcsinálni....

 32. Gyula Balogh

  Gyula Balogh

  14 napja

  Én utálom a 444-et mert elég sokat hazudott , de most azt mondom szép volt fiúk. Ez most tökélets volt ,csak így tovább gratulálok.

 33. ORBÁN VIKTOR

  ORBÁN VIKTOR

  15 napja

  Húúú a gecibe....

 34. Daniel Marcell Nagy

  Daniel Marcell Nagy

  15 napja

  Zseniális.

 35. Hespiota

  Hespiota

  15 napja

  Juhász Péter egyébként hiányzik a politikából. Egyik legegyenesebb képviselő.

 36. László Péteri

  László Péteri

  16 napja

  Hazudtok reggel éjjel meg este. Irigy disznók vagytok. Tehetségtelen ripőkök.

 37. Sándor Simonyi

  Sándor Simonyi

  16 napja

  Lesz Apró Piroska és veje is? Netán Gergényi?

 38. Tamás Tóth

  Tamás Tóth

  16 napja

  Bakker, ti akarjátok bemutatni a jogállamot? Pont ti? Ezekkel az emberekkel példálózva? Megvilágíthatnátok Dobrev nagyapján keresztül is.

 39. László Lévai

  László Lévai

  16 napja

  Ülne ezer évet még az unokája is

 40. Czvetkovics Barna

  Czvetkovics Barna

  16 napja

  Az első (ingatlan-panama) a jog eszközeivel is tetten érhető, ugyanis hiába törvényes külön külön egy-egy lépés, hogy ha az a törvények céljainak megkerülésére, a közvagyon megkárosítását célozza. A letelepedési kötvény ettől sokkal bonyolultabb ügy. Itt az állam közvetlenül nem károsodott, De azért itt érdemes néhány konkrét dolgot megemlíteni: 2012-ben a törvény a következőket tartalmazta a kamat, amit az állam fizet a letelepedőknek a másodpiaci hozamszintek mínusz 1,5%, DE minimum 2%. Ezt a minimum 2%-ot a kiváló ellenzékünk és médiája nem igen turbuláltatta. OKé, nem is nagyon volt miért, hiszen a másodpiaci hozamok 4-5%körül voltak, így a magyar államnak még megérte, mivel olcsóbban finanszírozta az államháztartást. Na de, néhány év elteltével (nézzétek el, hogy most nem citálom ide a törvény módosítás idejét, nincs kedvem megkeresni) módosították a törvényt nem ehhez a témához való okok miatt. Ekkor már a piaci kamatok (ha jól emlékszem) kb. 2% alatt voltak. Vagyis az akkori környezetben a törvényben benne hagyni azt a kitételt, hogy a kamat minimum 2%, az egy nyilvánvaló olyan lépés amit már nem lehet az állam szempontjából ésszerűséggel magyarázni, ugyan is ekkor már ez a törvényi kitétel, kamatfelár az államnak kifejezetten hátrányos. Itt az a kérdésem, hogy amikor ez bekövetkezett, miért nem mutattak rá a nagyszerű gazdasági újságírók, ellenzék, mittóménkik. De folytassuk, a letelepedési kötvény másik jellemzője, hogy nem átruházható. Ezért ezeknek a kötvényeknek kialakult egy törvénytelen másodpiaca, amiben vastagon benne voltak-vannak menő ügyvédi irodák. Itt ne gondoljunk arra, hogy ezek biztosan a fidesz közeli irodák, Pottyondy EdinÁTÓL KÖLCSÖNZÖTT terminológiát HASZNÁLVA UGYAN MÁR!. Mit is jelentett ez? A nem átruházható kötvényeket ügyvédi letétbe helyezték amelyet zsebszerződéssel, váltókibocsátással a kötvénytulajdonos valóban 50-60 ezer eurós kedvezménnyel eladott azoknak a befektetőknek, akiket az nem zavart, hogy nem lehetett átírni rájuk a kötvényeket, viszont a jelentősen diszkontált áron vásárolt kötvény extra hozama ezért kárpótolt. Összegezve: az állam nem járt különösebben rosszul, sőt, ha a kötvény sztori teljes életpályáját vizsgáljuk, akkor valószínűleg jól járt, de létrehozott egy olyan jogi környezetet, aminek megkerülésével, alacsony lebukási kockázattal óriási illegális pénzt kereshettek kormányközeli, é NEM kormányközeli személyek. Ennek a sztorinak van még mindenféle további nyilvánvaló aspektusa, de most nem folytatom, mert egész nap tudnám írni.

 41. Noémi Bujáki

  Noémi Bujáki

  16 napja

  1:36 ez aztán a siker. 8:48 Ausztrália kapcsán ilyenről hallottunk 2010-ben.

 42. Zolibest HD

  Zolibest HD

  16 napja

  Mindig.ez a politika...🤯🤦💩🤮🤮🤮🤮

 43. Andras Nemeth

  Andras Nemeth

  17 napja

  Komment az algoritmusnak, hatha masnak is felhozza a youtube a videot.

 44. BPI260

  BPI260

  17 napja

  Igen, úgy 8 és fél percnél, amikor kijelentik, hogy ez volt a kispálya, jó sok emberben felszakad egy halk bazmeg annak kapcsán, hogy akkor mi is lehet a nagypálya...

 45. Gyula Lörincz

  Gyula Lörincz

  17 napja

  Magyarország meg a jogállamoság LOL (árpádéknak se ment túl jól)

 46. Hella Nemeth

  Hella Nemeth

  17 napja

  Rogán for president (ja ne)

 47. Márton Biro

  Márton Biro

  18 napja

  Hát ez durva...Ha nem lesz ez a kormány lecserélve és ténylegesen felelőségre vonva...Akkor soha semmi nem fogja meg menteni Magyarországot,

 48. froccsos

  froccsos

  18 napja

  arról nem volt szó hogy mi történne de gondolom ez költői kérdés volt.

 49. Matty JK

  Matty JK

  18 napja

  2009-2010 körül egy nagyon jó barátomat elkísértem egy találkozóra az V. kerületbe, ahol egy kiadó üzlethelyiséget néztünk meg. Volt már akkor egy étterme, és szeretett volna egy másodikat nyitni, frekventált helyen. Tetszett is a hely, és kigazdálkodhatónak tűnt a bérleti díj+rezsi is. A közvetítő mondta, hogy ha érdekel minket az ingatan, akkor papírozhatunk is. Akkor mondta a barátom, hogy ő éttermet szeretne itt nyitni. Akkor a közvetítő felnézett és azt mondta (amíg élek nem felejtem el). "Hát figyelj, remélem azt tudod, hogy drága dolog lesz. Adok egy elérhetőséget, akinél az engedélyeket megszerezheted (...), de előtte a Rogánnak le kell tenni 27 milliót kp-ban." Végül elálltunk a bérleti lehetőségtől. Sokkoló élmény volt.

 50. Enikő Polgár

  Enikő Polgár

  18 napja

  Legalább a földügyet azt vegyük má' be! Geri hallod! :)))))

 51. Antal Páger

  Antal Páger

  18 napja

  Mindig csak az utóbbi 10 évről van szó, az azelőtti évekkel mi lesz? Pedig még mindig azok az emberek és leszármazottaik várják remegve a jelenlegi kormány bukását. Csak az a bajuk, hogy nem ők lopnak. Csak a mostani generációt hülyítik azzal, hogy lehet változás, de mi tudjuk, hogy sosem lesz.... Csak a bal oldal még többet fog lopni, úgy hogy az emberek belegebednek... De majd úgyis meglátják... megtapasztalják... Ui: nem vagyok fideszes :)

 52. Péter T.

  Péter T.

  18 napja

  "na de gyúúúcsány is lopott"🤡🤡🤡🤡🤡🇪🇺🇭🇺🇪🇺🇭🇺🇪🇺🇭🇺

 53. Igyis Vanez

  Igyis Vanez

  18 napja

  Rendszerváltás óta zajló haracsolás felsőfokon.. MDF SZDSZ mindent szétprivatizált amit ért, ultra kapitalista bankfejlesztő mszp folytatta, a Fidesz viszont már felsőfokra fejlesztette. Nem is értem ki megy még szavazni.. 😂

 54. Zoltán Rózsahegyi

  Zoltán Rózsahegyi

  18 napja

  A magyarországi "demokrácia" egy kézbe van. A főnök enged, vagy tilt. Rogán csak egy a sok közül, már ki sem akadunk rajta, pedíg régen a Tocsik ügy mekkora port kavart. Az igazi bűnos ORBÁN!

  • Nan Vas

   Nan Vas

   17 napja

   orbán hatalmának titka hogy engedi ezeket a maffia törvényeit szemmel tartó szabad rablásokat.

 55. BituMan21

  BituMan21

  18 napja

  Ha a Rockstar Games székháza nálunk lenne, egész biztos jó alapul szolgálnának ezek az ügyek a legújabb GTA sztorihoz, a Rogán intrót egy az egyben innen be is illeszthetnék :D hatalmas

 56. Zoltán Rózsahegyi

  Zoltán Rózsahegyi

  18 napja

  5:10 A jogszabályoknak megfelelően .... Mi a gond? Ha a kormánypárt, kétharmados többséggel törvényt hoz, hogy a FideSS vezetők, rokonaik és a barátok lophatnak, akkor az legális. Ha kormányváltás (rendszerváltás) történne, akkor sem lehetne felelőségre vonni őket, az aktuális törvényeket betartották. MÁS: Kormányváltás esetén, a frissen épült stadionokba hasznosítás képpen, hogy behozza az árát, lehetne tartani nyilvános kivégzéseket. Egy bérletért mindenem odaadnám!

 57. László Sajtos

  László Sajtos

  18 napja

  Mi törtènne Rogán Antallal egy jogállamban? Nemderültki #clickbait :D

 58. Bill ko

  Bill ko

  18 napja

  Nagyon jók vagytok, mert így, ilyen formában remélem megértik sokan, h milyen egy geci bandával állunk szemben! Lassan aki nem pártkatona az nem is Magyar!! Siralmas helyzetben vagyunk!!

 59. Balazs Bense

  Balazs Bense

  18 napja

  Az is kimaradt,hogy M. Ricsike kije Tónikának...mert hogy 2 éve tologatják az ügyét kb...

 60. Ferenc Benedek

  Ferenc Benedek

  19 napja

  0:27 ja tipikus trükk hogy arra hivatkoznak hogy már nincs is definiciója.igy el lehet lehetetleniteni a vitát.

 61. Zivh

  Zivh

  19 napja

  Azért ez gyönyörű, nagyon jó munkát végez a 444!

 62. andrasxi

  andrasxi

  19 napja

  Orbán aki jogászként végzett adja a hülyét, hogy "hát nem tudni mi az a jogállamiság". Nyilván objektíven nem tudják megvédeni azt az álláspontot, hogy MO jogállam, egyetlen lehetőségük a ködösítés. De ha éppen az az érdekük akkor jogsértéssel vádolják az EU-t vagy bármilyen ellenfelet. Undorító

 63. szabolcs dolgos

  szabolcs dolgos

  19 napja

  Félelmetes!

 64. Kk Jj

  Kk Jj

  19 napja

  Ha létezne olyan, hogy jogállam, Rogán soha nem tudott volna vezető szerepbe jutni, és csak hogy tudjátok, ti média proletárok se lennétek itt, hanem trágyát hordanátok. Szóval ne nagyon kajabáljatok ti azért a jogállamért....

 65. Jani Zave

  Jani Zave

  19 napja

  Az emberek azért nem szavaznak az ellenzékre mert minden mocskosság elszámoltatás nélkül marad. Mi Ehez képest Ceglédi? Amatőt!!!!!!!!!!!!!

 66. Anikó Jánosi tovább lapoztam

  Anikó Jánosi tovább lapoztam

  19 napja

  o:28-nál a miniszter asszony mögött jó az a 250--es, kb 70 éves Csepel. Feketében van olyanja a fiamnak.

 67. Róbert Szőke

  Róbert Szőke

  19 napja

  Tartós tejet ne vegyetek. :/ viccet félre: vigyázzatok magatokra. Remélem mire ezek börtönbe kerülnek, arról is ti adtok riportot. :)

 68. Frank Hofmeister

  Frank Hofmeister

  19 napja

  Mi törtenne a 4!-vel egy jogallamban?

 69. László Kishalmi

  László Kishalmi

  19 napja

  Kiváncsi vagyok, hogy a Telex heti click-bait anyagába beveszi-e mint: 444.hu "Mi történne Rogán Antallal egy jogállamban?" -- Nem derül ki. Egyébként tetszett. Köszönet érte!

 70. Hajnalka Hegedűs

  Hajnalka Hegedűs

  19 napja

  Köszi a videót fiúk! Még sok ilyet! Ment a támogatás.

 71. Sandor Dombovari

  Sandor Dombovari

  19 napja

  a jog álom jogilag valóban nem definiálható.ugye volt egy nürnbergi per,na az sem a létezö jog alapján folyt le.más kérdés hogy hogy az elitéltek embertelenek voltak.

 72. Viktor Váradi

  Viktor Váradi

  19 napja

  8.23: "A letelepedési kötvényprogramot 2012-ben indították...." Majd később - 10.48: "Miről is szólt ekkoriban a teljes magyar közélet?" Valójában 2015-ben kezdődött az, amire bemutatnak felvételeket 10.52-től kezdve... (akkoriban szólt erről a közélet, megjegyzem teljesen jogosan) Ez persze nem legalizálja azt, ha veszélyes embereket is engedtek hazánk területére, pláne, ha 30 milliárdot veszítettünk vele! Viszont csúsztatások vannak benne, főleg ha megnézzük a két említett személyről szóló hírportál bevágott cikkének dátumait! 10.27 és 10.38-nál látható: 2018.szeptember és 2018. március. A R.A. bevágott idézetről nem is beszélve, ami 1990-1995 között készült valamikor, hiszen akkor volt egyetemi hallgató.

 73. Máté Tompos

  Máté Tompos

  19 napja

  No májgrenc

 74. Vajra Dada

  Vajra Dada

  19 napja

  Uramatyám.

 75. Mettyu Perri

  Mettyu Perri

  19 napja

  "A jogállamiságnak nincs egy egyértelműen definiálható fogalma..." Tényleg??? Szóval ha felhúzok egy Kim Jong-un - Justin Trudeau tengelyt, és rárakom a jogállamiságot, akkor úgy lehet ide-oda tologatni mint a szorobánt ugye?? Ez is jól tette, hogy összemutyizott magának valami társasházat. Legalább házmesternéni még lehet belőle, saját házában.

 76. Csaba Forray

  Csaba Forray

  19 napja

  Még miniszternek nevezik szép ez egy demokratikus ország ha valaki becsületes nincs mitől félni és nem menekül

 77. Bekő József

  Bekő József

  19 napja

  Magyar jeti lett a régi Riszpekt ház :DD Jól van, jól van ez kell nekünk nyomassátok!

 78. B. Berci

  B. Berci

  19 napja

  Az a rész, ahol a politikust választottátok ki, kicsit komolytalan volt, de egyébként minőségi a műsör, várom a további részeket!

 79. TwentyFour

  TwentyFour

  19 napja

  "Ő már az a szint amivel nem illik viccelni." big oof. edit: 1:59 atyaég milyen tökéletes zeneválasztás :D

 80. duplanelson

  duplanelson

  19 napja

  Bravó srácok, még sok ilyet! (Sajnos van alapanyag...) Ment a feliratkozás.

 81. tyr

  tyr

  19 napja

  -Mi történne Rogán Antallal egy jogállamban? -Nem derül ki.

 82. George Akiram

  George Akiram

  19 napja

  Mi történne, ha mind a bal, mind a jobb oldali félrevezetett emberek rájönnének, hogy a jog-állam egy utópia....?

 83. Dániel Pintér

  Dániel Pintér

  19 napja

  Igen annak számít bármennyire meglepő. Csak mert bassza a csőrödett hogy nem az nyert akit akartál attól még nem lesz varázsütésre diktatúra 😉😉

 84. kekiir

  kekiir

  19 napja

  remek anyag!!!

 85. David Varjasi

  David Varjasi

  19 napja

  Ezt miért nem készíti/ feliratozza senki angolul, és küldi el Brüsszelbe? Itthon ezeknek sose lesz következménye. Szomorú az egész.

 86. András Fe

  András Fe

  19 napja

  Szóval nincs jogállam? És akkor lesz majd jogállam, amikor a baloldal kerül hatalomra a liberálisokkal és az ideális diktátorokat képző momentummal együtt, igaz? Ej, ha nem látná az ember, hogy mi van más országokban, ahol a baloldali-komcsi, liberális-neomarxista, Renew Europe tagok, illetve a zöldek(akik.valójában életrombolók) vezetnek, akkor talán el is hinné, amiket itt összehordtok...Mert az alternatíva, amire ti vágytok, BORZALOM!!

 87. Lcx

  Lcx

  20 napja

  második rész is jöhet) a földvásárlás érdekelne)

 88. Tony Hack

  Tony Hack

  20 napja

  Az egészet a Gyurcsány irányította a háttérbóÓ'1!!4!

 89. Tamás Módos

  Tamás Módos

  20 napja

  Mi történne Rogánnal? Mi történne Gyurcsánnyal?

 90. karoly laky

  karoly laky

  20 napja

  Olajos ügyek? Ügynök akták?Van melótok bőven😉

 91. Michael Hegedus

  Michael Hegedus

  20 napja

  A jogállam olyan állam, amely elismeri és betartja a nemzetközi és hazai emberi jogok és konvenciók hatályát és érvényességét, és saját működését is ezeknek rendeli alá.[1] A jogállamiság a legáltalánosabb értelemben a közhatalom jognak való alávetettségét jelenti. Az angolszász politikai rendszerben a joguralom (rule of law) kifejezés használatos, ami azt fejezi ki, hogy a hatalommal felruházott emberek sem állnak a jog felett.

 92. Michael Hegedus

  Michael Hegedus

  20 napja

  Kerdezzetek meg hogy hova vitte a penzt Orban es bunbandaja.Persze ha Orban bukik akkor a hatter maffia termeszetesen nem tudott semmit.Orbant benne hagyjak a szarba .Sajnos ez egy szedett banda aki elarulta az orszagot es nyomorba dontotte a sajat hazajat. Az egesz parlament jo penzert csak bohockodik.

 93. István Homann

  István Homann

  20 napja

  Tbg miért nincs képernyőn?

 94. Mark Fridvalszki

  Mark Fridvalszki

  20 napja

  “Rogan sotet oldala...” 😂😂😂

 95. Orsolya Dobos

  Orsolya Dobos

  20 napja

  hát ez kurvajó :D

 96. Ott Tamás

  Ott Tamás

  20 napja

  Tiszta Arany Élet

 97. Andrea Jámbor

  Andrea Jámbor

  20 napja

  Természetesen.....

 98. Tamás dhGEBrQ

  Tamás dhGEBrQ

  20 napja

  Sokkal érdekesebb kérdés az, hogy mi történne Gyurcsánnyal, Czeglédy Csabával és a maffia többi tagjaival egy olyan államban ahol a bírok, objektiven, pártatlanul ítélnek? Rács mögött kuksolnának.

 99. Sebestyén Kovács

  Sebestyén Kovács

  20 napja

  "A kecske is jól lakjon, a káposzta is megmaradjon" nagyon szomorú, hogy még mindig ez a helyzet itthon...

  • Nan Vas

   Nan Vas

   17 napja

   A kecske köszöni jól van a káposzta meg fogy.

 100. Reaction Mr. Bad

  Reaction Mr. Bad

  20 napja

  a vége nagyon király..... imádom a humorotokat bradörz :D

Következő