Hang Nélkül 2 | Kritika szépen csendben...

Hang Nélkül 2 Kritika, Bemutató, Ajánló szépen csendben.
Támogatói Színházbérletek itt:
hubuild.info/tv/S7U.html...

PATREON TÁMOGATÁS ► www.patreon.com/RetroShock
RETROSHOP ► www.retroshock.hu/
FACEBOOK ► retroshockchannel
TWITTER ► RetroShock19
DISCORD: discord.gg/cxA5MGa2Tx

RetroShock: Régi Filmek Humoros Bemutatása & Tematikus Filmajánlók

Retroshock Útmutató Stopposoknak:
(az összes bemutatott film listája)
► www.imdb.com/list/ls066526596/

Létezik egy hely... Egy öreg Filmszínház... ahol a filmtörténelem legszörnyűségesebb filmjeit vetítik, minden egyes nap. Így van, a legenda igaz, a RetroShock a múlt század retro gyöngyszemeinek humoros bemutatásával foglalkozik. Minden korosztálynak ajánlott, bátran fogyasztható pofonsorozat NEM csak a retró őrülteknek. A színház falai mögött rejtélyes alakok dolgoznak a filmbemutatókon... Egy test nélküli android, Isaac, egy M.I., aki AYA névre hallgat és minden celluloid fájdalom hordozója: KenytheOne. Emellett filmajánlókat is találhatsz igazi gyöngyszemekkel, vagy akár őrült találmányokkal. De a lényeg a lényeg... OTT A SZÖRNY!

A sorozat kezdetektől ragaszkodik a nyomdafestéket TŰRŐ nyelvezethez, nem kíván trágár eszközökkel szórakoztatni, célja, hogy némi humort csepegtessen az emberek szürke hétköznapjaiba és bemutasson egy olyan filmes vonalat, amely már nagyon régóta sötét homályba burkolózott. Emellett néha komolyabb vizekre evezve keresünk válaszokat a fel nem tett kérdésekre.

Megjegyzés 

 1. Sándor Varga

  Sándor Varga

  8 napja

  Nekem a második rész is ugyanúgy tetszett mint az első.

 2. Laszlo Pap

  Laszlo Pap

  11 napja

  Azt hittem jobb ízlésed van papa.. Egyébként megtudtak valamit az idegenekről, ami a vízzel kapcsolatos..

  • RetroShock!

   RetroShock!

   11 napja

   Az ízlés egy dolog, viszont ugyanazt kapni sem feltétlen szeretem, hiába tetszett a Hang Nélkül nagyon.

 3. loserock1

  loserock1

  13 napja

  Nekem olyan Jelek utánérzésem volt. Kiírom azért, hogy spoiler, szóval… …a lények nem tudnak úszni. :) Lejönnek az űrből, honnan máshonnan, és nyilván sehol a büdös életben nem találtak még olyan planétát, ahol folyékony halmazállapotú közeg található említhető mennyiségben. Tehát hogyan éled túl? eeemész egy szigetre. Há’ éted! Lehetne hajókázni, a hadsereget, mit hadsereget, a HADITENGERÉSZETET be lehetne vetni. Mert ha túl gyorsan jöttek, és nem tudtak felkészülni ellenük, az oké, de hát vannak hadihajók, tengeralattjárók, repülőgép hordozók, meg ilyesmik. Be lehet zárkózni egy bunkerbe is, és onnan lehet a hadsereget koordinálni, stb. Szóval, ok, nem a víz érintése (sic) égeti meg a bőrüket, csak éppen megfulladnak benne! É’tem. Amúgy a masik, itt is az egyik szülő dolgozza fel a másik szülő halálát, és próbálja összeszedni magát a gyerekei érdekében, majd kiderül, hogy a gyerekek a tökösebbek. Tiszta Jelek. Csak a Jelekben megvolt a misztikum egy ideig, hogy nem tudod, tényleg jönnek-e az ufók, vagy kamu az egész, és ott volt egy adag bizonytalanság, ami feszültséget keltett. Itt ez igazából nincs. Az van, hogy ha zajt csinálsz, akkor jönnek. Kivéve ha szigeten vagy. Vagy másik kontinensen, de hát, biztosan leszálltak a lények másik kontinensekre is, és nem az van, hogy Európa csendben figyel. Ja, meg a “fogadott” apa felnő a feladathoz, és visszakapja a hitét. Flashback-ek is vannak. Tiszta Jelek ez a film, csak ez hang nélkül, meg egy oxigénpalackos mózeskosárral.

 4. I Have No Idea

  I Have No Idea

  14 napja

  És amúgy mi van ha alvás közben finganak?

 5. dabell

  dabell

  16 napja

  Bocsi...de kivételesen nem értek veled egyet. Az első részhez képest ez 100x jobb lett!

 6. Begamary Blasius

  Begamary Blasius

  22 napja

  Tőled fogok megnézni bármit is, amit elemzel. Tempó, bírálat, meglátások...50 % felett elégedett vagyok vele, amióta Tőled már a legelsőt láttam (ami nekem az Ébredő Erő volt).Jó lenne, ha te szerkesztenél pár médiaközeget ma. (Én sehol nem tudok belekötni se az előadásmódodba se abba, amit mondasz. Annyira hasonlít a gondolkodásunk... Én valahányszor téged hallgatlak, minthogyha egy magazint olvasnék. Én is hasonló dolgokat vettem észre a másodiknál, mint Te. Illetve hasonló részleteket az elsőnél, mint ami általad említésre került.) (Engem a mű címe fogott meg, azért láttam neki az elsőnek és uhhh, de levágták a végét. A második... bizonyos értelemben jobb lett, de ebben a leszűkült ingerküszöbű közegben nem igazán lehet megmondani, hogy egy mozi rossz - e vagy sem. Nekem a második jobban tetszett, de ebben a hangtompított világban kiemelni, hogy mi lett jobb az elsővel szemben... Ja! Eszembe jutott: Nyíltabb lett a világ, de mást... nemigen ad hozzá. Szálakat néhol talán megkezd, de ennyi. Mert azokat nem bontja tovább.)

 7. Miklós Kiss

  Miklós Kiss

  23 napja

  Annyira gyenge, hogy nincs kreatív elgondolás, hogy mennyire nem stimmel, egy olyan idegen "lény", ami utazik sok fényévet, "üstökön":},hogy miért is? földuralom? Persze, human history. Szóval, ezeket, az idegeneket, egy shotgunnal, simám lepufantasz. Nem beszélve a szokásos kötelezően beépített hátrányról, mint pl. last men on earth, vámpír_fény, vagy a Tom Cruise -os bacik, ami szintén nem egyedi. Miért is akarna egy fejlett civilizáció kommunikálni az emberrel? Mégis mit tudhatnál meg egy korlátolt hangyától?

 8. Nox_Atra Wendigo

  Nox_Atra Wendigo

  26 napja

  Nekem a 2. rész soookkal jobban tetszett mint az 1., én azt nagyon untam, de ez tetszett.

  • Begamary Blasius

   Begamary Blasius

   22 napja

   Az jobb is lett, de világmegváltást egyiktől sem kell várni :D (egy órán át a hangszóró fülelését lehet hallani. Egészen pontosan 58 percig. Persze, hogy untad. Ez a film a türelembajnokok 'hadszínterén' játszik :) )

 9. Csakegy Senki

  Csakegy Senki

  26 napja

  van egy konfliktus..... pl a farm kornyeke be van vetve zold kukival kozben a napok szama 470+ a kuki eletciklusa kevesebb mint 1 ev.... nos ha a szornyek mindent hallanak? akkor hogy tudta geppel megmuvelni bevetni a foldet? ha szornyek elott vetette el? akkor mar nem tudta a termest learatni es a kuki osszel telen kiszarad..... szoval igy ellentmondas van.... de ettol meg jo film volt!

 10. Franciska Oláh

  Franciska Oláh

  26 napja

  Minőségi munka, mint mindig, köszi srácok! Mi pár napja néztük meg a második részt, és elég nagy teória hullámot indított be. Olyan apró jelenetek jelentek meg most, amelyet az első résszel egybegyúrva egy nagyon talánnal magyarázatot adnának a lényekre. Félreértés ne essék, valószínűleg nem az eredetükre fognak rámenni a készítők, de azért jó volt elfilózni rajta, hogy "Mi van, ha". Ha valakit érdekel, és nem zavarja a spoiler/angol nyelv, akkor dobok egy linket. Rámentünk a sebezhetetlenségükre, az életmódjukra és hogy miért csak a hangra reagálnak. www.reddit.com/user/Local-Molasses-9369/comments/ofix2q/a_quiet_place_theory_of_the_monsters/

 11. Keresztnevem Vezetéknevem

  Keresztnevem Vezetéknevem

  Hónapja

  Az első rész nem tetszett. Egyszerűen annyira rámentek arra, és csak arra, hogy a konfliktus a csend megtöréséből fakad, hogy az 5-10 perc alatt felépített jelenetek első másodperce már üvöltötte, hogy ki fogja lelökni a teáscsészét, kapcsolja be a a beszélőmacit. Ilyen jelenetből aztán volt egymás mellé rakva 10 és voila kész a film. Annyira nem volt más ebben a világban, hogy amikor először felmerült a lehetősége, az ember már írta az agyában a finálét, hogy hogy fognak majd kibaxni a végén benga állatokkal. Ööööö, ha művészileg az volt a cél megint, hogy a haverokkal sörrel a kézben egymásra licitálva kiabáljuk be a jelenet kezdetekor, hogy mi fog történni a következő percekben, ki baxa el a dolgokat, akkor lehet megnézem. XD

 12. Fater.

  Fater.

  Hónapja

  Teljesen egyetértek veled. Én óriási fanja voltam / vagyok az első résznek és pont az miatt vártam a második részt, mert azt reméltem, hogy többet fogok kapni a háttértörténetből és a világból. Nagyjából az első Alien film után éreztem ugyanezt, de ott a világot sikerült kibontani részről részre... egy ideig. A Hang nélkül 2 viszont számomra egy az egyben az első rész volt, csak más díszlettel. Konkrétan a film utolsó 5 percében hangosan mondtam: "Na neeee, nem hiszem el, hogy ugyanazt elsütik megint." És de. Szerintem a második film nem az első folytatása, sokkal inkább az első rész... hmmm... alternatívája? Mintha a rendezőnek lett volna két ötlete egy filmre és nem tudta, hogy melyiket válassza. Kicsit csalódott vagyok, de azért várom a Part III-t.

  • Begamary Blasius

   Begamary Blasius

   22 napja

   Egykét dolgot leszámítva önálló filmként is megállná a helyét.

 13. márk lakatos

  márk lakatos

  Hónapja

  A 2nek a lényege az hogy a rádió állomáson sugározni foglyák a "csodaszert" és így ha vannak mások akik túlélték és van egy működő rádiójuk amivel megtalálják ezt az adót akkor segíthet nekik is túlélni. Biztos vagyok benne hogy valami ilyesmi szál lesz.

 14. Robert Szanto

  Robert Szanto

  Hónapja

  ez egy kurvaszar film

 15. crepkey

  crepkey

  Hónapja

  A jump scare-k hangerejét Zoly is kiemelte, mint negatív pontot. De azt azért nem árt tudni ebben a kérdésben, hogy bármilyen nemű Dolby minősítésű hangkeverésnek vannak előírásai. Ugyanis a Dolby egy szabvány, ahol megvan adva, hogy a beszéd jelszintjének milyen tartományba kell esnie, ill. ugyanez vonatkozik a hangeffektekre is, és így tovább... Ezt értsd úgy, hogy a Dolby megadja neked, hogy a hangsávokat milyen "hangosra" kell keverni. Ergo a jump scare hangerejének túltolása inkább fakad a Dolby egyre vadabb előírásaiból, mint sem a rendező igénytelenségéből. Ettől függetlenül persze lehet zavaró, de szerettem volna tisztázni, hogy mi van a háttérben! ;)

  • Begamary Blasius

   Begamary Blasius

   22 napja

   Aki a Gore-ra gerjed, azt ez hidegen hagyja. Amúgy köszönöm szépen, mert ezt eddig nem tudtam.

 16. Richárd Barzsó

  Richárd Barzsó

  Hónapja

  Ugyan azt nyújtja mint az első rész. Semmit. Remélem a 3. részben sem kapunk választ, hogy ezek a lények honnan jöttek és hogy hogyan sikerült legyőzniük a nagy országok haderejét. Illetve hogy lehet az hogy egy mókusfingra egyből ugranak de pl falevelek zörgésére, villámlásra stb nem. :/ Vagy arra hogy 100 méteren belül egy szörny sincs, de elég egy szisszenés és 5 másodperc múlva megjelenik egy. De csak egy....

 17. Zoltán Fá

  Zoltán Fá

  Hónapja

  Akkor én vagyok a kivétel :) Nekem az első rész nem tetszett, ez igen -> Szerintem az első részben, túlságosan elhúzták a ismeretlen félelemkeltő faktort, konkrétan az első 20 perc adta, hogy teljes figyelemmel/izgalommal kövessem ahogy csöndben rejtőzködnek, de mikor fél óráig vannak a házban és minden a legkisebb zajjal próbálnak bármit csinálni én ott a moziban majdnem bealudtam, hogy aztán az utolsó 15 percre felpörögjenek az események.Ebben a részben pörgősebbek a történések jobban megmutatják a szörnyet, misztikum és a feszültségkeltés is pont jó arányban lett eltalálva. Első rész nálam 10ből 3 pont a Második 7 pont.

 18. Tünde Melinda Szászy

  Tünde Melinda Szászy

  Hónapja

  A kritika ismèt zseniàlis! A film egy kalap ****!

  • Begamary Blasius

   Begamary Blasius

   22 napja

   Hááááááááááááááááááát, nem sok kellett, hogy az elsőt leállítsam. Csak hajtott a kíváncsiság. Meg hogy a második mit mutathat...?

 19. Warrior002

  Warrior002

  Hónapja

  Annyira jó film lenne mind a kettő, csak számomra teljesen szürreális %-ban. Ha ilyen érzékeny lenne a lények hallása, már vagy elmenekültek volna, megsiketültek volna, vagy abszolút kinyírtak volna minden élőlényt a bolygón. (Talán növények még maradnának) + A hadseregnek még fejleszteni sem lett volna idő tekintve milyen gyorsak, nem hogy karabéllyal meg robbanószerrel lelőni őket, hogy lassítsák a dögöket, hogy valaki túl tudjon élni.

 20. Márton Habó

  Márton Habó

  Hónapja

  Most találtam egy érdekes film érdekes trailerét. Akik szeretik az ezen csatorna által készített filmkritikákat azoknak melegen ajánlom. Én nagy reményeket fuzok hozzá. Régen láttam moziban jó filmet. Hátha ez nagy siker lesz. link: hubuild.info/cycle/vide/Z7mqYapyz3mXm9Q

 21. Shini Kuro

  Shini Kuro

  Hónapja

  Én imádtam😊 rég vártam valami olyan filmre, ami eléri nálam a libabőrt, és ennek sikerült megütnie a parafaktoromat😊😊😊

 22. Pál Szabolcs Gere

  Pál Szabolcs Gere

  Hónapja

  Nagyon rossza film! Egy olyan szörnyről beszélünk ami hang alapján --tájékozódik" és nem halja csak a hangos hangokat?? WTF???? Nem érzékeli halk hangokat? Milyen "vadász/ támadó " szörny ez ? Nem hallja a zihálást a szívdobogást, ha már ez az evolúciója....echolokációja nincs? vagy hogy mászik be pl az ajtón, vagy megy el egy fa mellett anélkül hogy beverné a buksiját? ?? A nő meg egy shotival egy lövéssel leterít egy ilyen izét, de a komplett hadseregeknek meg nemmmm ...hagyjuk már Bődületesen szar a történet és a film is. semmit nem segít ezen a karakterek. Zs kategória !

  • Begamary Blasius

   Begamary Blasius

   22 napja

   Nemcsak ott volt hiba és jó észrevételek.

 23. Péter Hegyi

  Péter Hegyi

  Hónapja

  Az első rész végét annyira elrontották, hogy a folytatásra már egyáltalán nem vagyok kíváncsi.

  • Begamary Blasius

   Begamary Blasius

   22 napja

   Az nézőcsalogató módszer. Akit idegesít, nem is fogja megnézni. Az emberek 50 % feletti része meghátrál ilyenkor.

 24. Quatar Tirak

  Quatar Tirak

  Hónapja

  Hol találom meg ezt a zenét? "KenytheOne - Üveghegy"

  • It'sFriday

   It'sFriday

   18 napja

   Sajnos le lettek véve youtube-ról pedig én is nagyon szerettem őket időnként visszahallgatni.

 25. moncsigirl

  moncsigirl

  Hónapja

  Nekünk nagyon tetszett! Pont, hogy reális volt az, hogy kb semmit nem tudnak a lények eredetéről. Hiszen látszott, mennyire esélytelenek voltak az emberek velük szemben, lemészárolták őket. A megmaradtak meg nyilván csak annyit tudhattak róluk, amit a film is bemutatott. Én annak örültem, hogy a lények ellen nem volt más hülye megoldás. Hanem a meglévőt akarták nagyban is megjátszani. Ezt utálom a Star Wars filmekben is, minden részben van egy nagyobb, egy erősebb halálcsillag. Ez a film nem akart magának egy "erősebb halálcsillagot" új megoldással, durvább lényekkel, s nekem ez nagyon bejött.

 26. MechGyver

  MechGyver

  Hónapja

  Ez a mezítlábas dolog kicsit fura volt nekem. Mármint a sok törött üveg meg fémhulladék marha veszélyes normális orvosi ellátás, antibiotikumok nélkül. Az afrikai törzseket még értem de nincs az a megkeményedett talp ami ellenáll az urbán szemétnek. A szög ejtette sebben biztos vagyok, hogy el kellett volna már, hogy fertőződjön. A nő mégis úgy sétál vele mintha épp a szoboszlói strandon battyogna a medencék közt. Már ha vastagon egy rongyba betekerik a lábukat az is sokat véd és elég csendes. A csávónál értem, hogy bakancsot hord, tiszta józan ész, hogy a gyártelepen nem akarja, hogy valami random arra tévedt fémhulladék cafatokra szedje a lábát, csak ugye a bakancsra meg lehet húzni zoknit, hogy halk legyen. Van a filmben ami logikus de van olyan is ami ilyen mad max szintű agyfasz. A lényekről meg azért kiderült egy nagyon fontos dolog amiről az előző részben nem volt szó. A földön kívülről érkeztek, legalábbis minimum az égen jelentek meg. Az első filmben én azt hittem a föld alól valók. Nem látnak, kizárólag a hangrezgések visszaverődéseiből tájékozódnak mint a denevérek. Mintha csak mélyen földalatti üregekben fejlődtek volna ki aztán valamiért előjöttek. Ez így már lorechanger. Jobban zavart az, hogy a kiscsaj fél kézzel tartotta a sörétest és kisebb volt a recoil mint egy régi bazári dugós puskának. Aztán úgy szúrta keresztül a megzavart lényt mintha egy darab papír lett volna.

  • Atesz222

   Atesz222

   Hónapja

   Az első részben volt egy újságcikk, ami utalt a honnanlétükre. Az egyik első cikk volt, hogy egy meteorit csapódott be, ha jól emlékszem. Aztán, hogy megjelentek ezek az életképtelen izék. De a lényeg, hogy ez már az első részben is tisztázva volt

 27. Herbáltolvaj

  Herbáltolvaj

  Hónapja

  Na ez kritika Zoly

 28. MorliHolect

  MorliHolect

  Hónapja

  Az afrikai törzs azért vadászik mezítláb mert ott nincs cipőipar.

  • idontgive mercesthethird

   idontgive mercesthethird

   Hónapja

   Ami azt illeti vannak törzsek akik üldözéssel vadásznak , tehát addig futnak a zsákmány után ameddig az egyszerűen összeesik. Na ők nagy becsben tartják a modern futócipőket :)

 29. Losonczki Petya

  Losonczki Petya

  Hónapja

  Azért abba bele tudnék kötni hogy olajozottan működtette a filmet. Szerettem anno az első részt, tetszett az alapkoncepció, aztán kijöttem a moziból és elkezdtem agyalni és annyi logikai bakit és bunfencet fedeztem fel hogy holnapig tudnám sorolni és nekem kicsit rátette a bélyegét. Most ezeket nem sorolnám csak pár apró dolgot. Eleve hátrányban vannak ezek a lények velünk szemben. Alapból nem látnak,szaglásuk sincs hiszen akkor hang nélkül is megtalálnák a prédát,egy tankal/helikopterrel sem igen tudnának mit kezdeni, egy sima hangfalak bárhová belehetne őket csalni,na meg egy hangtompítós kommandós osztag is odaverné őket. Ez a faj alkalmatlan arra hogy átvegye az uralmat a föld felett. Főleg hogy egy átlagos anyuka simán kinyit egyett egy shotgunnal. Na meg hogy kerülték el a szörnyek a tereptárgyakat ha nem látnak? Ehhez legalább egy ultrahang képesség kellene mint a denevéreknek,de ha ezzel rendelkeznek akkor simán betudnák mérni az embereket hiába nem szólalnak vagy mozdulnak meg. Meg eleve honnan jöttek? Űrlények nem lehetnek mert vakon nem igen lehet űrhajót vezetni. Talán vmi genetikai kísérlet eredménye a földön de akkor nem tudott volna így elszaporodi. Egyetlen magyarázat amit elfogadnék hogy úgynevezett subterran faj,ami mindig is itt élt alattunk a föld mélyén ahol egy külön világ van,különféle barlangrendszerekben és mostanra érték el azt a létszámot hogy átvegyék az uralmat a felszín felett.

 30. Dr. Sailor

  Dr. Sailor

  Hónapja

  Jó kis film . Te amúgy hogyan tértél át a filmes kritikára?

 31. Crețu Octavian

  Crețu Octavian

  Hónapja

  Szerintem ez egy alulértékelt csatorna. Sokkal nagyobb közönséget érdemeltek meg! Egyszerűen zseniális amit alkottok! :)

  • Fater.

   Fater.

   Hónapja

   Ultimate comment egy 127E feliratkozóval rendelkező, 10+ éves HUbuild csatornának: "Zsogaltöp felirattkoszot értemelnél mek." Köszönjük!

 32. Pálfi József

  Pálfi József

  Hónapja

  Engem meg az zavar, hogy ha csend van, akkor hol a tökömbe vannak amúgy ezek a lények? Mert a zajra egyszer csak elkezdenek valahonnan jönni. Ha csend lesz hova mennek? Vagy most hogy? Mert ha lopakodik az ember, akkor soha egyetlen lény sincs sehol. Én pl arra is számítottam, hogy a lopakodás közepette egy fészekhez érnek, vagy valami ilyesmi. Szóval én elbírtam volna valami fordulatot, de sajnos semmi.

 33. László Andrássy

  László Andrássy

  Hónapja

  Nem láttam még, de a szülés/ újszülött vonal hogy lehet életképes??

  • Begamary Blasius

   Begamary Blasius

   22 napja

   Egyszer meg lehet nézni mind a kettőt, de csak ha van türelmed (Elég jó... ). Ha önuralommal kibírod, egyszeri élmény. A másodikat moziban néztem meg.

 34. Gábor Fehér

  Gábor Fehér

  Hónapja

  Az én kritikám az volt az első résszel kapcsolatosan (a másodikat még nem láttam), hogy egy, a hangra érzékeny lényeket nem próbált volna mega a tudós társadalom, a hadsereg mindenféle rádió frekvenciákkal bombázni? Pedig ez logikus. A családok nem épitettek volna "süket" szobákat, ahol bátran beszélgethettek volna? Akár beton falak, akár föld alatti pincékben? És csak, hogy megemlítsem a Támad a Mars Scifi vígjátékban is a hangfrekvencia győzőt. TV sorozatnak elmenne ez a történet szál, de ne nézzük már megint ostobának az embereket.

 35. Barnabás. Czirák

  Barnabás. Czirák

  Hónapja

  Quiet place part 2 tehát az elsö rész második fele inkább mint folytatás legalábbis én így látom Én személy szerint nem kritika ként hoznám fel ezt

 36. Emberevo Biborka

  Emberevo Biborka

  Hónapja

  A tankokkal megnèznèm hogyan bànnak el. Meg a hangra ugrò bugyuta lènyeket mièrt nem csaljàk csapdàba, mièrt nem zavarjàk össze erős zajokkal? C kategòria.

 37. Random channel

  Random channel

  Hónapja

  Nem láttam a filmet csak az elsőt, de nem lehet, hogy a szörnyek azért trappolnak, hogy egymást hallják hol vannak?

 38. Endre Veszelovszky

  Endre Veszelovszky

  Hónapja

  Akkor ez egy csomag Bounty? Abban van ket darab csoki…es szeretem ugy ahogy van! Meglesem mostmar!

 39. lászló szilágyi

  lászló szilágyi

  Hónapja

  Logikát ebben és az összes többi filmben ne keressen senki!Ha logika kell akkor nézzen az ember egy sakkjátszma közvetítés 0-24-ben...

 40. AzureDragonGaming

  AzureDragonGaming

  Hónapja

  Az ilyen posztapokaliptikus filmekben mindig megnyílvánul, hogy az ember-embernek a farkasa, ami nem igazán áll távol a valóságtól. Egy hasonló helyzetben valóban így történne, lényegében az emberek nagyobb veszélyt jelentenek egymásra, mint a környezetük. Erre nagyon jó példa némelyik játék. Kapásból a DayZ-t tudnám említeni, remek példa erre, hogy az emberek nagyobb veszélyt jelentenek egymásra, de igazából ez a jelenség rengeteg survival játékban és ilyen stílusú filmben megjelenik. Nem is kell annyira messzire menni, ott a The Walking Dead.

 41. Rugár Ádám

  Rugár Ádám

  Hónapja

  Nekem pont, hogy az első rész nem tetszett, a második meg nagyon

 42. János Dancsó

  János Dancsó

  Hónapja

  Annyit hozzátennék, hogy az afrikai törzsek azért nem jártak vadászni bakancsban mert nem volt nekik... :)

  • RetroShock!

   RetroShock!

   Hónapja

   De van sarujuk :)

 43. Raylie078

  Raylie078

  Hónapja

  jól éreztem hogy most próbáltan lassabban beszélni? :D nem mint ha zavarna. sőt!

 44. CSILLAMFASZLAMA1986

  CSILLAMFASZLAMA1986

  Hónapja

  Ez a " hang nélkül " hájp nem értem miből alakult ki,klisés ,ócska,unalmas filmek életszerűtlen alapsztorival.

  • RetroShock!

   RetroShock!

   Hónapja

   @CSILLAMFASZLAMA1986 Így már jobban tudok azonosulni az álláspontoddal és magam is hasonlóan érzek sok mindennel kapcsolatban. Ami a Hang Nélkül lényeit illeti, szerintem a legnagyobb magyarázat a nyert helyzetükre, az a nagyon hirtelen, nagyon meglepetésszerű támadásuk, ami érte az embereket. Mindenre készültek, csak egy ilyen dologra nem, aztán lényegében nem is volt idejük összeszervezniük egy védelmet. Ettől függetlenül is nyilván kell legyen a földön sok olyan katonai egység, bunkerek , támaszpontok, amik simán meg tudták védeni magukat, mert a támadás pillanatában is lazán harckészültségben kellett legyenek. Azt, hogy hogy nem hallják a testek hangjait, ez is érdekes kérdés... Támad a Mars, ahahah, teljesen jó!

  • CSILLAMFASZLAMA1986

   CSILLAMFASZLAMA1986

   Hónapja

   @RetroShock! Nálam a zombifilmek nem rúgnak labdába,szerintem ezek sikere az hogy a zombifilmekben a szabad,büntetlen emberhentelés van ami valamiért menőnek tűnik egyesek számára. Én szeretem azokat a filmeket amikben az emberiséget egy fejlettebb faj el akarja törölni,csak sajnos a legtöbb filmbe a végére valami banális csattanóval mégis megússzuk(Armageddon,világok harca stb...) Viszont a hang nélkül lényei olyan szinten ösztönlényként viselkednek,amit már nem tudok összehozni egy olyan világgal ahol az emberek nem csak hogy hallják őket ,de még ráadásul látnak is és képesek például írásban is magas szinten kommunikálni egymással. Ha tudom hogy elég egy pár pillanatig hangoskodnom és már jön is észnélkül a lény tökön-babon át a hang irányába akkor már csak azt kell kitalálnom hogy ezt hogy fordítsam ellene. Amúgy azt sem értem hogy ha ilyen fejlett hallásuk van akkor hogy nem érzékelik az emberi test hangjait(légzés,szívdobogás,reszketés) amikor pár méterre van tőlük az ember... Egyszerűen nekem így ez a sztori nem kerek... Nekem konkrétan az első film végén bemutatott megoldás a Támad a mars! című film csattanóját juttatta eszembe.

  • CSILLAMFASZLAMA1986

   CSILLAMFASZLAMA1986

   Hónapja

   @RetroShock! Pont ez a furcsa hogy ez egy tucatfilm,ráadásul az alapkonfliktus rettenetesen kidolgozatlan,mégis a legtöbb filmkritika valami olyan mélységet,feszültséget akar belemagyarázni ebbe a filmbe amit még csak nyomokban sem tartalmaz. Ezek a lények maximum egy hétig tudnák terrorizálni az emberiséget a meglepetés erejénél fogva,de hogy egy ilyen "mezítlábas disztópiába" süllyedjen az még viccnek is rossz.

 45. János Szabó

  János Szabó

  Hónapja

  Nekem nagyon tetszett,jó lenne ha a harmadik rész bemutatná ugyanazokkal a szereplőkkel hogy milyen volt a család élete,mondjuk 15-20 percben,utána pedig azt hogy hogyan és honnan érkeztek ezek a lények.

 46. Zwack86

  Zwack86

  Hónapja

  Nekem az első rész tetszett is meg nem is, nem lett volna rossz film ha kitaláltak volna valami kicsit is hihető magyarázatot a szörnyekre, hogy hogyan tudtak győzni, de így hogy erről semmit se mondtak idegesít, de közben meg valahol tetszik is a film... de így csak még jobban idegesít az egész :D Az ilyen filmeket azért utálom mert látom bennük a lehetőséget hogy 1 rohadt jó film is lehetett volna, tetszik az alap ötlet, a világ stb, de közben logikátlanság miatt mégse jó.... Ezek a szörnyek nem halhatatlanok, nincs is szuper erejük, egyetlen képességük hogy nagyon gyorsak... De helikopterek vadászgépek ellen semmit se tudnának kezdeni.... a levegőből órák alatt le lehetett volna győzni őket, a gépek pedig anyahajókról szálltak volna fel, így védve lettek volna, bár arról nincs infó hogy a szörnyek tudnak-e úszni. De akár 1 modernebb tank páncélzata is elég lehet, szóval még légi hadviselés se feltétlen kéne, a lényeg hogy szerintem 1modern hadsereg (márpedig abból van bőven) pik pakk kiirtotta volna ezeket a lényeket, itt pedig mégis úgy tűnik hogy az emberiség vesztett, de hogy?

 47. Gergely Borka

  Gergely Borka

  Hónapja

  Outro pls ☺️

 48. RedWolf

  RedWolf

  Hónapja

  várjál ezek meteoron vagy űrhajón jöttek :D

  • idontgive mercesthethird

   idontgive mercesthethird

   Hónapja

   Meteoron , azért olyan karma kemény a fejük, meg biztos azért nem kapnak belső vérzést amikor eltalálja őket egy tank....

 49. Toxiic Foxy

  Toxiic Foxy

  Hónapja

  Szeretem, hogy nem úgy köszön el, hogy like, comment, subscribe

  • Begamary Blasius

   Begamary Blasius

   22 napja

   Uhhhh, az nekem is a halálom más csatornákon.

 50. Péter Birkás

  Péter Birkás

  Hónapja

  Az első filmet moziban láttam, és elsőre majdnem meggyőzött. De alapkoncepciójában annyira logikátlan (nem, nem azért, mert fikció), ami mellett akkor sem tudok elmenni, ha összességében egy szórakoztató mozi élményét adta. Egyszer. De hogy ebből második, sőt esetleg harmadik film is legyen...hát.

  • Begamary Blasius

   Begamary Blasius

   22 napja

   Szerintem: negyedik nem lesz. Már a harmadik is mesélős előzmény lesz, de idézőjelben pirospont a másodikért. Hogy ezt még ki tudták hozni belőle.

 51. stuntface

  stuntface

  Hónapja

  Nem is tudom. Nekem jó második rész lett. Viszik tovább az első rész történetét. Jó nem ad szinte semmi újat hozzá, de legalább el se vesz. Ezzel meglehet alapozni egy ütős folytatásnak, ahol kicsit bevállalósabbak lehetnek. Van egy érzésem, hogy az előzmény lesz. Ezzel lenne kerek egy trilógia. Ahol kifejtik a lények eredetét és az emberiség alakulását majd a végére visszacsöppenünk a 1. rész elejére, majd a 4. filmben folytatjuk a 2. vége után. Hollywoodban ez a szokás. Reméljük nem rontják majd el a marketingesek.

 52. Serixy85

  Serixy85

  Hónapja

  Én azt mondom, akinek ízlett a csoki első fele, annak ízleni fog a másik fele is.

 53. Sándor Tóth

  Sándor Tóth

  Hónapja

  Tőled is szép munka😉!

 54. Bence Pelikán

  Bence Pelikán

  Hónapja

  Mindenképpen megnézem ! Köszönjük !

 55. Nándy

  Nándy

  Hónapja

  Szeretem ezeket a kreatív befejező mondatokat

  • Nándy

   Nándy

   22 napja

   @Begamary Blasius Bezony

  • Begamary Blasius

   Begamary Blasius

   22 napja

   Ebben a csávóban 100 % kreativitás van.

 56. Chris KRX01

  Chris KRX01

  Hónapja

  hát....majd megnézem...

 57. Sándor Ötvös

  Sándor Ötvös

  Hónapja

  Csitt!

 58. Dávid Szalóki

  Dávid Szalóki

  Hónapja

  Nem tudom elképzelni hogy egy ilyen csatornának mint a Retroshock,miért csak ennyi feliratkozója van. Gondolok én itt a Társadalom kritikákra,Filmbemutatókra,Régebben megírt,előadott zenékre(amik a mai napig ott vigyorognak a lejátszómban a telefonon)

  • Ariel Gold

   Ariel Gold

   Hónapja

   Minőség > Mennyiség

  • Völgyi Rollo

   Völgyi Rollo

   Hónapja

   Jó kérdés

 59. Slave Knight Gael

  Slave Knight Gael

  Hónapja

  Érdekes hogy este rakod ki ezt a videót, amikor általában a világ csendes, itt a vizen kívül valami még folyik. IGEN, a vizelet.

 60. László Nagy

  László Nagy

  Hónapja

  Akkor ez a csitt-urik támadása egy másik filmben .

 61. samy

  samy

  Hónapja

  Köszönöm Kenny, na épp az ilyen kritikák azok, amiért követlek. Perfect kritika.

 62. Buttgereit

  Buttgereit

  Hónapja

  Azt mondja már meg valaki hogy ezek a nyomorult lények hogy a bánatba tudtak legyőzni mindjük egy tankhadosztály? Ilyen primitív és korlátolt lényeket azzal lelehetne győzni hogy bekapcsolnak egy ipari darálógépet azok meg mivel egy olyan cucc igencsak hangos szépen beleugrálnak meghalni. Az egész koncepció komolyanvehetetlen!

  • Begamary Blasius

   Begamary Blasius

   22 napja

   @CFF Nem azzal van gondjuk az embereknek, hanem a megközelítéssel.

  • Begamary Blasius

   Begamary Blasius

   22 napja

   Talán a Hang nélkül 5-ben megmagyarázzák. Ha addig eljutnak ötletelésben.

  • Bl4s1us

   Bl4s1us

   Hónapja

   Már az első résznél is nyilvánvaló volt, hogy Krasinskiék nem nagyon dolgozták ki a világot hanem csak a családi drámára fókuszáltak. Ha lesz még folytatás akkor még több ellentmondás és logikátlanság lesz.

  • Buttgereit

   Buttgereit

   Hónapja

   @CFF Persze de nem is egy kisgyerekeknek szánt mese. Egy felnőtteknek szánt magát komolyan vevő történetnél jogosan várható el hogy legyen benne logika.

  • CFF

   CFF

   Hónapja

   De az ugye megvan, hogy ez nem a valosag, hanem egy fiktiv tortenet? 🥴

 63. Róbert Kovács

  Róbert Kovács

  Hónapja

  Nekem tetszett a film, de nem vagyok benne biztos, hogy ez a kiéhezett pandémiás mozihiánynak köszönhető-e. Abszolút egyetértek, hogy nem akarja feltalálni újra a spanyol viaszt, de egy picivel többet is adhattak volna a világból, hogy mennyit változott a 400 valahány nap alatt. Ettől függetlenül azt is el tudom képzelni, hogy a szituáció és a helyzet miatt nem foglalkozik senki sem a lények miértjével, illetve mindenki eltávolodik a másiktól, hogy nehogy bajt okozzon / hangot adjon ki a másik. Ez is egy magyarázat arra, hogy miért nem foglalkozik ezzel a film. Egye a Cillian Murphy által játszott karakter próbál infókat elcsepegtetni, de nem nagyon tudja, hogy hogyan beszéljen a traumáuról.

 64. marika bodon

  marika bodon

  Hónapja

  Csitt van.... Vagyis 🤫🤫🤫

 65. szepi79

  szepi79

  Hónapja

  egy héten belül 3 retroshock adás? mi van most, karácsony?

 66. Robert Nagy

  Robert Nagy

  Hónapja

  Stílszerűen néma csendben, lenémítva néztem végig 🙂🤫

  • Róbert Abonyi

   Róbert Abonyi

   Hónapja

   Azt is lábujjhegyen csináltad!😎

  • Tamás Péter

   Tamás Péter

   Hónapja

   :D

 67. Kálmán Vajda

  Kálmán Vajda

  Hónapja

  🤔🤔🤔🤔

 68. Kálmán Vajda

  Kálmán Vajda

  Hónapja

  Ha úgy dőrömböl mint a tyrex akor hogy lopakodik az előzetesben

  • FAAASZÓÓÓÓM

   FAAASZÓÓÓÓM

   Hónapja

   "I don't know. Get aaaaall the way off my back with the consistency of monsters" -- Screenwriter guy, Pitch Meeting

 69. Wadarc

  Wadarc

  Hónapja

  Nem érdekelt az első rész se, ezt se fogom megnézni. Ezt a videót azért megnéztem. Csak mert Retroshock.

  • Begamary Blasius

   Begamary Blasius

   22 napja

   Ez a film engem már rég elvesztett volna, csak felvillanyozta a fejem a címe :D De, a CÍME végett, megvan az esély rá: Hogy erre beülnek s emlékezni is fognak rá.

 70. Vik Vas

  Vik Vas

  Hónapja

  Ssssshhhhh!

 71. diszno2

  diszno2

  Hónapja

  Hogy a fenébe nem sír/üvölt a baba amikor rohannak vele?

 72. L4sz10

  L4sz10

  Hónapja

  Nekem nem jönnek be az ilyen filmek, ahol önkényesen kitalálják, hogy most nem szabad hangot adni, vagy nem szabad látni, és akkor ez vajon milyen dilemmákat szül. Azért nem, mert úgy érzem, nem következik belőle semmi. Olyan az érzésem, mintha a Sötét lovag Jokerét akarnák játszani az írók, hogy mindenféle kifordított helyzetek elé akarják állítani a hősöket, hogy bebizonyítsák, mily relatív a jóság. És általában nem a megfelelő következtetést vonják le ezek a filmek. Az ember egyszerűen nem olyan, amilyennek ezek a filmek beállítják. Amikor durva csapás ér egy közösséget, nem az jellemző, hogy szétesik a világ, éppen ellenkezőleg! A katasztrófasújtotta területekről általában az együttműködés és a segítőkészség történeteit halljuk. Nem igaz, hogy az emberen az erkölcs csak egy civilizációs máz. Az emberbe a jóság és áldozatkészség is ugyanúgy kódolva van. Számomra a zombis és hasonló katasztrófatúlélős mozik nagy többsége egyszerűen hazug.

  • L4sz10

   L4sz10

   Hónapja

   @András Salfay de nekem a bajom a szituációval van. Ezek a helyzetek nem valóságosak, és egy ilyen extremitásból levezetni az ember természetét egyszerűen nem valós, mert nem kerülünk ilyen helyzetekbe, és ezért hibás előítéleteket kódolnak. Az erőszakról pedig, én egy pillanatra sem gondoltam, hogy az ember erőszakos hajlamait feledni kéne. De abból kkiundulni, hogy az ember erőszakos, nem helyes. Az ember komplex. Ezek tipikusan ilyen posztmodern ihletésűek, ahol valójában minden az érdekérvényesítésre van visszavezetve, és nincs valódi, egyetemes érték szembehelyezve a negatív tendenciákkal. Nem konstruktív. Ez nihilizmus, ha az igazság végső mérlege az, hogy ki nyer, hogy ki éli túl. A világ és az ember nem így működik.

  • András Salfay

   András Salfay

   Hónapja

   Csak egy kérdés az elején: Hazugnak neveznél egy hangyát akit a két ujjad közé fogtál? Abszolút értem az álláspontodat amúgy, nem azért szólok ellene, mert nekem pont bejönnek az ilyen filmet :D A Sötét lovagos példa is nagyon jó volt, ott Joker teljesen egy "isteni beavatkozó" figura kb ebben az értelmezésben...csinál random dolgokat, amik a környezetbe illenek, hogy mozogjanak a bábuk. Teátrális, menő....és teljesen valótlan :D Ez a képregények világa, ami valami üzenetet hordoz, valamit mondani szeretne a nézőnek. Katasztrófa sújtotta területeket említetted a következő bekezdésben, pozitív történetekkel.... nos lehet ilyet is hallani, tele van az instagram szebbnél szebb hashtagekkel, városban, irodákban mikor járok a csapból is a #veletekvagyunk folyik. Vannak adakozó és jólelkű emberek, teljesen mindegy milyen szándékkal de tényleg akad, aki segít és összefog egy közös célért. Nem említettél viszont egy másik csoportot. Mi van azokkal akik kihasználják a nyomort, azok akik leszarják a másik szenvedését, akik még a hétköznapokban is fellöknek egy teljesen átlagos szituációban, egy metróra felszállás közben, csak mert nekik sietős? Vagy csak mert ŐK mennek és te útban vagy. Jártam már sok helyen a világban és én is nagyon szép dolgokat láttam, rengeteg csodás emberrel találkoztam. Azért, mert velük akartam találkozni és kapcsolatot létesíteni. Mindezek ellenére azt kell hogy mondjam, akik a földet benépesítik, akik sokan vannak...többnyire NEM ezek az emberek. :D Hanem a fentebb említett csoport. A zombis/poszt-apokaliptikus filmek lehet túloznak néhány fronton, de nem alaptalan az emberi sötétséget és pusztításra való hajlamot bemutató aspektusuk. Mint faj sem azért jutottunk ide, ahol most állunk....mert kedvesek és összetartóak vagyunk. Azért vagyunk itt, mert mindent elpusztítunk ami az utunkba áll. Ez a természet útjának felénk eső része. Ezt mutatják be ezek a filmek. Az erkölcs tényleg nem civilizációs máz. Nagyon fontos eszköz a túléléshez, a barátok, szövetségesek megszerzéséhez... a gond csak ott van, hogy a legtöbb ilyen filmben bemutatott szitunál szinte lópikulát sem ér, amikor egy másik erős túlélő viselkedéssel találkozik szembe. Ez pedig az egyik legelemibb, legősibb ösztön ami szinte kivétel nélkül (tudok kivételt mondani :D) minden állatban mélyen gyökeredzik, és azonnal előtör ha tényleg a túlélésért kell küzdenie, hazugságok és vélemények nélkül: Az erőszak.

 73. Peter Molnar

  Peter Molnar

  Hónapja

  Szomorúan hallom hogy ebből sem fog kiderülni hogy a jó istenbe gyakta le egy ilyen véglény faj az összes hadsereget :D

  • Robert Szanto

   Robert Szanto

   Hónapja

   12 éves süket kislány egy shotival simán kinyír egy ilyen lényt az USA hadserege meg eltűnt 1 hónap alatt :D LOLOLOL

  • sdkféldf werer

   sdkféldf werer

   Hónapja

   @Warrior002 : a Hellfire is az

  • Warrior002

   Warrior002

   Hónapja

   Mert kibaszottul gy*rsak :P

  • szepi79

   szepi79

   Hónapja

   @Melegekvagx sok minden lehet, meg az ellenkezője is :P

  • Melegekvagx

   Melegekvagx

   Hónapja

   @szepi79 lehet, de az sem biztos hogy a 3. részben kiderül-e egyáltalán

 74. Norbert Szabó

  Norbert Szabó

  Hónapja

  Még nem láttam a második részt, és bár az első nekem bőven a kihagyható kategóriába esett, azért nem tartom rossz filmnek. Most viszont meggyőztél, hogy tegyek egy próbát a folytatással is. És ha már folytatások !!!! Gondolom neked sem kerülte el a figyelmed a STALKER 2. Én nagyon várom, és a trailer alapján már vásárolnék is. :) Te mit gondolsz az eddig látottakról ? Esetleg készülsz egy kis "mit várhatunk" epizóddal ?

 75. Áron Lengyel

  Áron Lengyel

  Hónapja

  nekem leginkább az volt a gondom, és a 3. Részre már előre az aggodalmam hogy az idáig legyőzhetetlennek hitt lényeket a 2.ban már azért gyilkolták rendesen, remélem nem vált át a széria a 3. résszel egy szörny mészárlós cuccosra, nagyon bírtam a koncepciót hogy az embereknek kellett alkalmazkodni de van egy olyan érzésem hogy mostmár innentől a lényeket büntetni fogják izomból

  • Áron Lengyel

   Áron Lengyel

   Hónapja

   @András Bíró annak én is örülnék hogyha valamilyen választ kapnánk arra hogy ezek hogyan verték le a seregeket mert az hogy lepottyantak az égből és win, nekem nem túl meggyőző idáig

  • András Bíró

   András Bíró

   Hónapja

   Az lenne zavaró, ha nem így lenne. Az emberi intelligencia és főleg a technológia ellen semmi esélye ezeknek a lényeknek. Elsőre is csak úgy nyerhettek, ha hirtelen és óriási túlerővel támadtak. És még így is nehezen hihető, hogy teljesen legyőzték az emberiséget.

 76. Melkor

  Melkor

  Hónapja

  Üdv Keny! Ezer köszönet, hogy mostanában elkényeztetsz minket ennyi remek videóval! A figyelmedbe akartam ajánlani 2 rövid sorozatot: - 1.) Még annó említetted, hogy a Terminátor szériából pont azt a robotok által uralt, hidegrázós, posztapokaliptikus rémálmot hiányolod, melyet a filmek az eljövendő jövőnkként festettek le. Én ezt a Power Kapitány sorozatban találtam meg, ahol a robotok nem egyszerűen megölik az embereket, hanem adathalmazzá deformálják a lelküket, melyet egy rideg géptest magába fogad. Lehet nem a legerősebb a megvalósítása, de hátborzongató történetek bújnak meg a háttérben. VIGYÁZAT! NAGYON 80-as évek! (És mellékesen fent van itt a YT-n. :D ) -2.) Tudom nem Te vagy az első, akit animével kell megkeresni, de ha valóban tetszett a Nauszika, akkor a Blue Gender-t imádni fogod. Hatalmas zsizsegő rovarok, amik napok alatt letarolták a földet. Óriás Mech-ek, amiknek a pilótái vagy szembe tudnak szállni ezekkel a rémekkel... vagy nem. És ami a legjobb: élettel teli szereplők, akik akarnak tenni a túlélésükért, sőt olyan célokért, melyek túlmutatnak ezen. Ez utóbbinál egyébként szinte lefolyik a képernyőről az a szenvedés, mely a minden napok túlélésével jár, ami nem is biztos hogy megéri egy szörnyek uralta Földön. Ajánlom! Még egyszer örök hála (+1 nap) a minőségi szórakoztatásért! És remélem sikerült valami érdekesre felhívnom a figyelmedet. Legjobbakat!

 77. Braunder x22

  Braunder x22

  Hónapja

  Otherword ha ezt látod megmagyaráza még is miért kell mezitlábbal járkálniuk a főszereplőinknek. Kenny a videó egyépként nagyon jó lett.👏👏👏👏👏

  • Laszlo Pap

   Laszlo Pap

   11 napja

   Egyébként

 78. Break Gabriel

  Break Gabriel

  Hónapja

  Helyesbítek! Nem utólag vetődött fel a gondolat hogy össze kéne vonni a hang nélkül filmet a Cloverfield filmekkel. Hanem a hang nélkül egynél az volt az eredeti szándék, hogy a Cloverfield filmek folytatása lesz. Aztán később úgy döntöttek, hogy külön film legyen. Azt már én teszem hozzá, hogy a hang nélkül 2 sikere után én nem tartom kizártnak, hogy mégis összekötik a két történetet.

 79. Szekeres Elektra

  Szekeres Elektra

  Hónapja

  *Régen láttam az első részt, de nekem van ami nem stimmelt. Adva van egy bolygó amin van bő 7 milliárd ember, és annyi fegyver amennyit elképzelni sem tudunk. Erre beakarják mesélni nekünk, hogy a világ legerősebb haderőivel rendelkező országai képtelen voltak ezekkel a dögökkel érdemben felvenni a harcot. Ott van az USA ahol egyedül annyi fegyver van, hogy minden emberre több fegyver is jut a nagy átlagot nézve. Erre mindig jönnek a horror filmek ahol kiderül, hogy egy ilyen országban szinte alig van fegyver, és ami még viccesebb, hogy lőszer még inkább nincs ezekhez. Lásd pl a TWD c. sorozatot. Értem én, hogy egy ponton a fegyver nem jó, mert zaj csap, de mikor sok az ellenfél, és az életed a cél akkor a francot sem érdekli elve alapján megpróbálod a dögöt úgy pofán lőni, hogy az többet fel se bírjon kelni. Valahogy nem kaptunk infót, hogy a fenébe tudott elbukni a hadsereg ezekkel a lényekkel szemben, és hová lett az a megannyi fegyver ami náluk volt.*

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   4 napja

   @Martina Vörös Akkor meg kellett volna nézni előtte az előzetest mielőtt fölöslegesen használod a spoiler szót és így kicsit lehülyézve másokat. Vagy neked nem volt ennyire egyértelmű, hogy honnan érkeztek :D. Ez mondjuk elég ciki lenne :).

  • HUNCSA1

   HUNCSA1

   4 napja

   @Abyzou 8 "a horror filmekben pontosabban a démonosban hogy tudnak mindig elbukni a démonok,és csak a film végére megszállni valakit vagy más esetben már az elején de még is elűzik a végére" Nem mindegyik filmben vesztenek. Azért történik meg később a megszállás egyesek esetekben, mert ahhoz erőt kell gyűjteni. Nem kiűzhetetlenek a démonok ezért van esélyük a végére kiűzni.

  • Abyzou 8

   Abyzou 8

   25 napja

   Ezek (nem sértésként) felesleges filozofálások a Last of Us-ban is kipusztult a világ pedig ott is van fegyver ahogy az általad említett TWD-ben az a baj ha logikus magyarázatot akarunk keresni az első 2 említett címemben egy fertőzés mocsok gyorsan végbe tud menni pláne ha tele van titkolózó seggfejjel akik nem mondják meg hogy elkapták vagy csak nem értik hogy mivan lásd chernobyl, de ha nagyon bele akarnék kötni én is azt mondanám például hogy a horror filmekben pontosabban a démonosban hogy tudnak mindig elbukni a démonok,és csak a film végére megszállni valakit vagy más esetben már az elején de még is elűzik a végére, és ha konkrétan ezt a filmet nézzük ezek a dögök mocskosul gyorsak,erősek,és ugye nagyon jó hallásuk van és csak az éles frekvencia gyengíti őket úgy hogy ha van is fegyver akkor is győzhettek ha sokan vannak... pláne ha civilek kimentésével foglalkozik mindenki.

  • #1 Homelander

   #1 Homelander

   Hónapja

   @Peter Molnar élelem? Na jó, azért ennyire nem kell tudományosan gondolkodni. Ennyi erővel a xenomorphok az alien-ből is full értelmetlenek, mármint 3 vagy 5 órán belül egy patkány méretű állat 2 és fél méter magas lesz. Az anyagcsere nem így működik, meg mit evett a picur hogy ilyen benga állat legyen? Én azt mondom hogy ennyire nem kell bele menni a sci-fi lények biológiájába, hogy hogyan szaporodnak, táplálkoznak, nőnek. De abban igazat adok hogy ilyen lényeket mint a hang nélkülben simár lelehetett volna verni egy kutya síppal, vagy valami hang ágyúval ami amúgy is van a hadseregnek (nem is 1 nek)

  • Peter Molnar

   Peter Molnar

   Hónapja

   @man wolf meg azt se tudjuk meg mennyi jött? fura módon valaki fingik egy nagyot rögtön 50m en belül volt egy szörny és már ott is van XD Kibaszott vidékről beszélünk. Akkor városba mi van? vagy ott jobb? semmi nem derül ki. eleve élelmük se kéne hogy legyen egy év után mert az erdei állatok aztán nem gondolnak arra hogy kussba kéne maradni. Azokat is ölik .

 80. Norbert Bartucz

  Norbert Bartucz

  Hónapja

  Itt választ kapunk a mezítlábas kérdésre amit Zoly tett fel OW-ban :)

  • Norbert Bartucz

   Norbert Bartucz

   Hónapja

   @Deer Boy inkább az volt a kérdése, hogy ha a család mezítláb sétál, akkor a többiek miért nem követték ezt? Mert mindenki más bakancsba volt.

  • Deer Boy

   Deer Boy

   Hónapja

   Tényleg feltette azt a kérdést miért járnak mezítláb?

  • gkkelemen

   gkkelemen

   Hónapja

   @Bence Kuhár és a haverja dettó

  • Balázs Molnár

   Balázs Molnár

   Hónapja

   Én is elmagyaráztam neki. Egyébként meg a deformálódó cipő komoly zajt tud csapni.

  • Bence Kuhár

   Bence Kuhár

   Hónapja

   már sokadjára rájöttem, hogy Zoli abszolút nem végez jó munkát a kritikáiban....számtalanszor teljesen egyértelmű dolgokat nem ért...és olyan dolgokat nem tud ami egy előző részben benne voltak...

 81. Martin123 Z

  Martin123 Z

  Hónapja

  Vártam tőled a kritikát Otherworld nél sokkal igényesebb lett

  • Rick

   Rick

   Hónapja

   Az Otherworld-nél? Igényesebb?

 82. Domboróczki Bálint

  Domboróczki Bálint

  Hónapja

  Lesz bemutató a Cloverfield Lane 10 című filmről? Szerintem nagyon illene ezekhez a filmekhez👍😋

  • Domboróczki Bálint

   Domboróczki Bálint

   Hónapja

   Igen láttam, de megérdemelne egy külön videót énszerintem;)

  • Kata megmondja

   Kata megmondja

   Hónapja

   A poszt-apokaliptikus toplista 2. videóban volt benne. :D

 83. Ebèd Elek

  Ebèd Elek

  Hónapja

  és mi van ha finganak vagy hasmenésuk van akkor meghaltál ha meg hugyoznak akkor meg ugyan ugy meghalnak

  • Dániel Nagy

   Dániel Nagy

   Hónapja

   @ForgerON le tacite glü-glü? :D

  • ForgerON le tacite

   ForgerON le tacite

   Hónapja

   @szepi79 bokákolós mélytorok :D

  • szepi79

   szepi79

   Hónapja

   @Fenzer ordítós orgazmus? :D

  • Fenzer

   Fenzer

   Hónapja

   Horkolás? Köhögés? Trüsszentés? Csuklás?

 84. Csaba Sulykovszki

  Csaba Sulykovszki

  Hónapja

  Ha tetszett a videó akkor: Csitt legyen!

  • Emil Tamás Bolla

   Emil Tamás Bolla

   Hónapja

   nagyon jó! :D

  • János Skublics

   János Skublics

   Hónapja

   Halkabban!

 85. Koncz Dávid

  Koncz Dávid

  Hónapja

  Őszintén kíváncsi vagyok, hogy milyen lett a film. Sok jót hallottam róla. Sajnos nekem az első rész kicsit lagymatag volt. Nem igazán lettek kibontva a karakterek, nem sikerült a filmnek konzisztensen fenntartania a feszültséget és úgy összegészében érdektelen, cselekménytelen volt. A mélységesen megosztó Bird Box sokkal inkább elnyerte a tetszésemet. Elejétől az utolsó pillanatig fókuszált, pörgős, és dinamikus, a cselekmény fordulatos, a film kitűnően játszik az idősíkokkal és a kamerával (néhány kép már-már festményszerű hatást kelt, különösen az erdőben), emellett a karakterek többsége érdekes és a fontosabbaknak van egy érdemleges íve a történet lefolyása alatt. Remélem, hogy a Hang Nélkül 2 inkább ezen a vonalon mozog majd.

 86. aron0172

  aron0172

  Hónapja

  Igen

 87. Molnár Richárd

  Molnár Richárd

  Hónapja

  Ohmm ez már megy a mozibaaaaan?

  • Begamary Blasius

   Begamary Blasius

   22 napja

   De megy ám! és minden moziban az igazi.

  • Molnár Richárd

   Molnár Richárd

   Hónapja

   @AKELEUSZ ATYA hát ez elég vacak lehet itthon nézni. Vannak filmek amiket moziba kell nézni

  • AKELEUSZ ATYA

   AKELEUSZ ATYA

   Hónapja

   Fent van magyarul

Következő